Інноваційне морозиво: в Україні виготовляють унікальний смаколик дивовижної форми

6 липня 2021, 10:21
Читать новость на русском

Джерело:

Newfood

Інгредієнти – не головне, все вирішує технологія приготування. Принаймні, це доводить компанія Space ICE, яка виготовляє морозиво з простих інгредієнтів, але з допомогою оригінальної технології – азотної заморозки.

Інноваційне морозиво має унікальну форму. Також продукт має доволі велику лінію смаків: чорниця, цитрус, солона карамель, шоколад-кава, полуниця, обліпиха та інші. 

Цікаво Bosch + BASF: починає роботу спільне підприємство зі smart-землеробства

Деякі позиції виготовляють за допомогою кокосового молока, деякі – із використанням звичайного. 

Азотна заморозка – інноваційна технологія, яка відрізняє морозиво від інших.

Вона дозволяє за лічені секунди заморозити інгредієнти при температурі -196 градусів за Цельсієм, і зберегти всі корисні речовини й вітаміни на молекулярному рівні, – розповіли у Space ICE.

Морозиво зараз доступне у понад 40 точках роздрібного продажу в Києві, Львові, Одесі, Харкові та інших великих містах України.

 

Дерева – не найкращий поглинач вуглецю. Більше про це читайте у матеріалі Агро 24 "Поглинає вуглець вдвічі швидше, ніж ліси: яка рослина має таку властивість".