За словами експертів, визначити якість м'яса доволі легко. Якщо продукцію заморожували, то після натиснення на шматок м'яса залишиться "ямка", тоді як свіже м'ясо одразу повернеться у початкове положення.

Цікаво У Польщі мороз понищив ягоди та фрукти: втрати не такі значні, як про них говорять

Також перед покупкою варто понюхати м'ясо. За словами експертів, запах м'яса поганої якості не зможе перебити жоден розчин.

Виглядати м'ясо повинне в міру "сухо", якщо з нього тече – отже, його заморожували.

Акційні пропозиції теж мають викликати пересторогу – дуже часто це продукція, в якої закінчується термін придатності. Таке м'ясо може зіпсутися на наступний день після покупки навіть в холодильнику.