Картопля "Немо"

Над виведенням нового сорту картоплі дослідник працював довгих 6 років. Він мав на меті створити овоч, який матиме чудовий смак, але разом з тим зекономить час на приготування.

До речі Стійкий Дракаріс КЛП, або Системний підхід як запорука високого врожаю соняшника

Девіду вдалося створити природний гібрид шляхом схрещування смачного перуанського сорту швидкого приготування під назвою Inca Bella та популярного сорту салату з червоною шкіркою під назвою Franceline. Своє творіння він вирішив назвати "Немо".

Цей сорт потребує менше води та добрив у порівнянні з іншими. Що стосується приготування, то його треба смажити на 25% часу менше. Це саме стосується і запікання.

На смак цей сорт насичений та маслянистий, легкий та після обсмажування має хрустку скоринку.

Девід Нельсон та створена ним картопля / Фото Jerseyeveningpost