Мультиволоконний хліб: в чому особливість унікального продукту

16 лютого 2021, 14:48
Читать новость на русском

Джерело:

Innovationsfood

На виробництво корисного, багатого на клітковину хліба дослідники витратили 4 роки.

Французький виробник Bridor запускає у виробництво мультиволоконний хліб. Продукцію розробляли впродовж 4 років.

До речі Зіркова корова: телицю, названу на честь Вікторії Бекхем, продали за 360 тисяч доларів

Багет l’Amibiote – це результат закваски, яка складається з семи рослинних волокон. Дослідження показали, що клітковина – неймовірно важлива частина раціону. Одна з проблем – отримувати її з продуктів, які люди споживають щодня.

Компанії вдалося створити хліб зі збагаченим волокном, який корисно їсти у будь-який час доби.

Унікальний рецепт виробництва складається з семи рослинних волокон, відібраних з врахуванням позитивного впливу на здоров’я. Харчові якості продукту сприяють зниженню рівня холестерину завдяки дії бета-глюканів.

Українці можуть вирощувати екзотичні фрукти оруч із домом. Більше про це читайте у матеріалі Агро 24 "Екзотика поруч: подружжя з Тернопільщини вирощує незвичну продукцію".