В Україні виявили багато неякісної курятини: як обирати продукцію

31 травня 2021, 13:25
Читать новость на русском

Джерело:

Обозреватель

Близько 40% курятини на українських прилавках не може похизуватися якістю. Найчастіше порушення стосуються порушення термінів зберігання, повторного замороження та використання антибіотиків.

Для того, щоб придбати якісну продукцію, треба дотримиуватись декількох правил. М’ясо має бути чистим (без бруду та крові), без стороннього запаху, без серйозних ударів та поламаних кісток.

Цікаво Ґрунтовний підхід: чому деградує земля і як її рятувати

Якщо м'ясо продається в упаковці, то вона має бути цілою та неушкодженою. Також якщо птиця продається як свіжа, вона не повинна мати жодних ознак попереднього охолодження чи заморожування. 

Під час придбання м’ясної продукції також варто уважно ознайомитися з інформацією на маркуванні. Необхідно звертати увагу на свіжість продукту та інформацію, що її супроводжує (етикетка, назва, склад продукту тощо).

Полуниця цього року дуже дорога. Більше про це читайте у матеріалі Агро 24 "Полуниця на Закарпатті б'є цінові рекорди".