Новий білковий продукт дослідники отримали з маніоки, кукурудзи, картоплі, цукрового очерету та навіть буряка.

Цікаво Зрощуй та зростай: як отримати максимальну ефективність з гербіцидом Базагран

Fermotein – багатий на білки продукт. Його виготовляють методом бродіння на основі розроблених компанією грибів. Fermotein має високу поживну цінність, використовує лише 1% землі, 5% води та виділяє 3% викидів вуглецю у порівнянні з традиційною яловичиною.

Зараз експериментальний завод може виготовляти до 100 кілограм продукції в день. "Білкова пивоварня" виконує повний виробничий цикл, включаючи обробку сировини, ферментацію, отримання готового продукту та пакування.

На відміну від існуючих білкових інгредієнтів, фермотеїн є витратоефективним, легким у застосуванні завдяки нейтральному смаку, стійким, універсальним та безпечним. Він не містить мікотоксинів, антибіотиків, лістерії, сальмонели та кишкової палички.