Гібрид сливи та абрикосу: селекціонери вивели новий особливий фрукт
Джерело:
FreshPlazaСелекціонери створюють все більше нових видів рослин, які можуть пристосовуватися до різних умов та володіють унікальними характеристиками. Поєднання сливи та абрикосу – новий сюрприз від дослідників.
Нові гібриди фруктів
Компанія Ibergen Frutales S. L., яка розташована в Іспанії, показала світу асортимент гібридів сливи та абрикосів. На створення цих особливих фруктів дослідники витратили 11 років.
До речі Їжа, яку виробляють мікроби: у Каліфорнії запустили у продаж унікальний продукт
Компанія вже зареєструвала торгові марки IberPlum та Babyplus на міжнародному ринку. Вирощувати новий фрукт спробують компанії з усього світу.
Особливість нових гібридів
IberPlum – це серія міжвидових гібридів сливи і абрикоса. Рослини родять з червня по жовтень, плоди тверді та мають гарний смак. Впродовж сезону плоди змінюють колір. Дослідники сподіваються, що це дасть споживачам особливе задоволення під час дегустації продукту. Ці сорти позиціонують як фрукти класу "преміум".
Babyplus – це сорти, які дають невеликі плоди. Вони тверді, соковиті та солодкі. Рослина родить впродовж всього сезону, плоди також мають різне забарвлення.