Більшість позицій подорожчали
На українському ринку м'яса спостерігаються зміни цін. В основному м'ясо дорожчає, хоча є й деякі види, які, не дивлячись на загальні тенденції дешевшають.
Читайте також Україна збільшила експорт великої рогатої худоби у червні: куди йшло постачання
Свинина:
- Грудинка: подорожчала з 164,09 гривень до 171,05 гривень за кілограм.
- Лопатка: зросла в ціні з 161,96 гривень до 164,11 гривень за кілограм.
- Ошийок: значне зростання з 255,79 гривень до 267,20 гривень за кілограм.
- Підчеревок: трохи подешевшав з 162,36 гривень до 159,63 гривень за кілограм.
- Ребра: ціна знизилася на 48 копійок до 161,63 гривень за кілограм.
- Шашлик: помітне зниження з 225,68 гривень до 208,19 гривень за кілограм.
Курятина:
- Стегна: зросли в ціні на 7,56 гривень до 108,06 гривень за кілограм.
- Гомілка: подорожчала на 5,39 гривень до 73,61 гривень за кілограм.
- Філе: збільшилася вартість на 7,65 гривень до 162,61 гривень за кілограм.
- Тушка: трохи подешевшала на 3,61 гривень до 77,44 гривень за кілограм.
Яловичина:
- Гуляш: подорожчав на 10,51 гривень до 280,54 гривень за кілограм.
- Ребра: ціна залишилася незмінною – 168,95 гривень за кілограм.
За останній місяць ринок м'яса в Україні загалом показав тенденцію до помірного підвищення цін.