Для того, щоб вирощувати мікрозелень, не потрібно бути власником земельного паю. Достатньо лише скромних інвестицій та бажання.

Читайте також Екзотичний топінамбур почали вирощувати на Волині: куди піде врожай і який заплановано прибуток

Також можна створювати додану вартість завдяки переробці мікрогріна, адже здорове харчування набирає все більшої популярності. Українські стартапи перебувають на хвилі тренду та перемагають на міжнародних конкурсах.

Сік з паростків пшениці здобув особливу популярність у Європі. Він солодкий на смак та має особливий трав'яний аромат. Окрім того, продукт може похизуватися своєю користю.

Як правило, для його створення паростки пшениці вирощують на відкритих земельних ділянках, а сік готують за допомогою обладнання для витискання соку.