Сік із пшениці: корисний напій здобуває популярність

23 жовтня 2021, 18:26
Читать новость на русском

Джерело:

SEEDS

Спробувати себе у ролі фермера можуть і жителі міст. Таку можливість їм дає сучасне вирощування мікрозелені.

Для того, щоб вирощувати мікрозелень, не потрібно бути власником земельного паю. Достатньо лише скромних інвестицій та бажання.

Читайте також Екзотичний топінамбур почали вирощувати на Волині: куди піде врожай і який заплановано прибуток

Також можна створювати додану вартість завдяки переробці мікрогріна, адже здорове харчування набирає все більшої популярності. Українські стартапи перебувають на хвилі тренду та перемагають на міжнародних конкурсах. 

Сік з паростків пшениці здобув особливу популярність у Європі. Він солодкий на смак та має особливий трав'яний аромат. Окрім того, продукт може похизуватися своєю користю. 

Як правило, для його створення паростки пшениці вирощують на відкритих земельних ділянках, а сік готують за допомогою обладнання для витискання соку. 

Оливкова олія в Україні далеко не завжди може похизуватися якістю. Більше про це читайте у матеріалі Агро 24 "Велика фальсифікація: який відсоток оливкової олії в Україні підробка та як її виявити".