Фермер Руслан Хомич з Волинської області вирощує унікальну солодку моркву. Виготовлений з неї сік було відзначено на міжнародній сільськогосподарській виставці "Зелений тиждень" у Берліні: за екологічність, якість та високі смакові якості, повідомляє журнал "Плантатор".

Цікаво Урожай соняшнику: які мікроелементи найбільше впливають на продуктивність культури

На думку фермера, заслуга смаку – у підживленні мікродобривами. Його комплексне мікродобриво містить сполуки заліза, цинку, міді, бору й молібдену. Серед його переваг – здатність пришвидшувати процес цвітіння рослин, сприяти збільшенню кількості зав’язі й зниженню нітратів у плодах, покращувати лежкість продукції під час зберігання та позитивно впливати на її смакові якості.

Фермер багато років вирощує овочі, хоча торік під них відвів меншу площу.