Українська компанія виробляє "здорові" бобові макарони
Джерело:
NewfoodКомпанія Happyroni налагодила виробництво макаронних виробів із бобових культур – нуту, гороху та сочевиці.
Продукт готується за 5 хвилин та містить вдвічі більше білка, ніж звичайні пшеничні макарони, і має на 20% менше вуглеводів.
Зверніть увагу! Хлібобулочні вироби в Україні незабаром подорожчають
Макарони Happyroni позиціонуються як їжа для дітей, спортсменів, веганів та вегетаріанців. В одній порції бобових макаронів у середньому міститься третина добової норми білка для дорослої людини.
Макарони Happyroni
Завдяки технології виробництва бобові макарони у процесі приготування не злипаються і не розварюються. Вироби доступні у вигляді спіралей, трубочок, вермішелі та мушлей.
Для багатьох горох асоціюється з супом у дитячому садочку, квасоля не звична у приготуванні, а з сочевицею та нутом взагалі мало хто знайомий, – кажуть представники Happyroni.
Бобові макарони корисні та поживні
Упаковка Happyroni підлягає подальшій переробці. Також компанія не використовує у пакуванні пластик.
Пролеми з борошном
Українська галузь виробництва борошна переживає не найкращі часи. Чому? Читайте про це в новині Агро24 "Україна встановила антирекорд з виробництва борошна".