Українська компанія виробляє "здорові" бобові макарони

15 березня 2021, 23:27
Читать новость на русском

Джерело:

Newfood

Компанія Happyroni налагодила виробництво макаронних виробів із бобових культур – нуту, гороху та сочевиці.

Продукт готується за 5 хвилин та містить вдвічі більше білка, ніж звичайні пшеничні макарони, і має на 20% менше вуглеводів.

Зверніть увагу! Хлібобулочні вироби в Україні незабаром подорожчають

Макарони Happyroni позиціонуються як їжа для дітей, спортсменів, веганів та вегетаріанців. В одній порції бобових макаронів у середньому міститься третина добової норми білка для дорослої людини.


Макарони Happyroni

Завдяки технології виробництва бобові макарони у процесі приготування не злипаються і не розварюються. Вироби доступні у вигляді спіралей, трубочок, вермішелі та мушлей.

Для багатьох горох асоціюється з супом у дитячому садочку, квасоля не звична у приготуванні, а з сочевицею та нутом взагалі мало хто знайомий, – кажуть представники Happyroni.


Бобові макарони корисні та поживні

Упаковка Happyroni підлягає подальшій переробці. Також компанія не використовує у пакуванні пластик.

Пролеми з борошном

Українська галузь виробництва борошна переживає не найкращі часи. Чому? Читайте про це в новині Агро24 "Україна встановила антирекорд з виробництва борошна".