Їжа, яку виробляють мікроби: у Каліфорнії запустили у продаж унікальний продукт

14 листопада 2021, 14:35
Читать новость на русском

Джерело:

Newfood

Сьогодні на ринку їжі з'явилося багато новинок та інновацій. Компанії витрачають великі кошти та зусилля, щоб віднайти альтернативні способи виробництва їжі.

Їжа майбутнього 

Американський бренд соків Pressed представив смузі із яєчним білком, який отриманий без участі тварин. Продукт Pineapple Greens Protein містить біоідентичний яєчний білок The Every Company, який виготовляють з допомогою точкового бродіння.

Цікаво Українська малина "розриває" глобальний ринок

Коктейль буде продаватися у Лос-Анджелесі та Нью-Йорку впродовж обмеженого часу. Пляшка інноваційного смузі коштує майже 8 доларів. 

Технологія та особливості  

The Every Company завдяки точній ферментації виготовляє білок без залучення курей. Завдяки цьому компанія може адаптувати інгредієнт таким чином, щоб він став "майже непомітним".

Хоча цей протеїн вважається веганським, його не можуть вживати люди, які мають алергію на яйця.